Monipuolinen ja joustava TELLUS

Eri sovelluksista voidaan muotoilla kullekin yritykselle sopiva toimintakokonaisuus. Myös liittymät muihin järjestelmiin ovat mahdollisia.

Telluksen eri ohjelmistot voidaan ottaa käyttöön myös itsenäisinä sovelluksina. Esimerkiksi Telluksen kirjanpito-, reskontra- ja palkanlaskenta -ohjelmistot soveltuvat useille eri toimialoille. 

Telluksen taloushallinnon osio kattaa myynti- ja ostoreskontrat, kirjanpidon ja kustannuslaskennan sekä palkanlaskennan. Materiaalihallinnon osassa on myyntitilausten käsittely, ostovalvonta, varastonvalvonta, laskutus sekä laskutustilastot. Reskontrissa on huomioitu valuuttakäsittely ja laskut. Tilaukset voidaan tulostaa myös monella eri kielellä. Sähköinen laskutus voidaan Telluksessa toteuttaa useilla ei tekniikoilla, kuten hyödyntämällä iPosti-palvelua, EDI-yhteyttä sekä Finvoice-standardia. 

Telluksen joustava käyttöliittymä mahdollistaa käyttäjäkohtaisen työpöydän määrittelyn, jolloin näytöllä on ryhmiteltynä vaan ne toiminnot, joita kyseinen käyttäjä työssään tarvitsee. Monipuoliset selailutoiminnot tehostavat käyttöä. Esimerkiksi myyntitilausta kirjattaessa voidaan katsoa asiakkaan maksukäyttäytymistä sekä varastotilannetta kyseisen tuotteen tai palvelun osalta.  

Uudet käyttöönotot tehdään tänä päivänä pääosin pilvipalveluna, jolloin ohjelmistoja käytetään internetin välityksellä. Pilvipalvelu helpottaa ohjelmistoasennuksia sekä nopeuttaa ohjelmistotukea. Tellus skaalautuu yrityksen koon mukaan muutaman työaseman järjestelmistä satojen työasemien kokonaisratkaisuihin saakka. 

Tellus -toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu
joustavan rakenteensa ansiosta useille eri toimialoille

VARASTO

TUOTANTO

OSTOT

MYYNTI

LÄHETYKSET

LASKUTUS

MYYNTI-
RESKONTRA

OSTO-
RESKONTRA

KIRJANPITO

PALKAN-
LASKENTA

KUSTANNUS-
LASKENTA

TILASTOINTI

Haluaisitteko tietää miten Tellus  soveltuisi teidän liiketoiminnalle?

DataTime Oy

Veistämönaukio 1-3, 20100 Turku
Hiilikatu 3, 00180 Helsinki
y-tunnus 3013508-8

MtKp Oy

Veistämönaukio 1-3, 20100 Turku
Hiilikatu 3, 00180 Helsinki
y-tunnus 3013508-8